İSTANBUL / KAĞITHANE - PERVİN ZÜLFİKARİ ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU

PERVİN ZÜLFİKARİ ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU

Adres
Mehmet Akif Ersoy Mah. Darülaceze Cad. No 44, 34406 Okmeydanı, Kağıthane/İSTANBUL
Vizyon
Özel gereksinimi olan bireylerin okul öncesi eğitiminde önlerindeki engellerin ortadan kaldırılarak okul öncesi ve özel eğitim alanında dünya ölçütlerinde hizmet veren; dinamik ve yaratıcı, fiziksel donanımıyla kendini sürekli geliştiren, projeler üreten, yenilikleri yakından takip ederek en iyi özel eğitim anaokulu olabilmek.
Misyon
Bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere bağlı, bireysel farklılıkların ayrıştırılmadan bütünleştirilerek bireyleri ilköğretime ve geleceğe hazırlamak.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Doğal Gaz
Okmeydanı Metrobüs Durağı Arkası
Ücretsiz
Cemal Kamacı Spor Kompleksi´nin Yanı
9 km - 6 km
Diğer Hususlar
Okulumuz bir hayırsever tarafından Türkiye Yardımseverler Derneği aracılığıyla 2017 yılında yapılmıştır ve okulumuza hayırseverin adı verilerek okulumuzun adı Pervin Zülfikari Özel Eğitim Anaokulu olmuştur. Özel Eğitim Anaokulu olarak yaptırılmış olup 2018 yılında hizmete girmiştir. Okulumuzda 37-66 ay arasındaki Özel Gereksinimli Çocuklar eğitim almaktadır.